Powerline удължител на обхват TP-Link TL-WPA4220 AV600 300 Mbps

 • Удължете кабелната и безжичната мрежи до всяка стая, като използвате съществуващата електрическа инсталация във вашия дом
 • Удължаване със супер обхват с едно докосване - Бутонът за клониране Wi-Fi Clone опростява конфигурирането на Wi-Fi мрежата и помага да се изгради непрекъсната  мрежа в дома
 • HomePlug AV стандарт осигуряващ скорост до 600 Mbps1 високоскоростното предаване на данни по съществуващата електрическа мрежа на дома е идеално за стрийминг на HD или 3D видео и за онлайн игри без прекъсвания
 • Удължете 300 Mbps безжичните връзки до трудни за достигане преди зони във вашия дом или офис

Удължете вашата мрежа до всяка стая на дома използвайки електрическата инсталация
TL-WPA4220 преобразува съществуващата електрическа инсталация на вашия дом във високоскоростна мрежа без да е нужно да прокарвате нови кабели и да пробивате стените. С усъвършенствания стандарт HomePlug AV, TL-WPA4220 представлява добавящ се модул и е перфектното решение за  удължаване на съществуващата Powerline мрежа, като осигурява стабилни и високи скорости на трансфер на данни до 600 Mbps по дължина на линията до 300 метра и установява кабелна и безжична мрежа до всяко място, където има електрически контакт.

Plug & Play, не се изисква конфигуриране
Включете Powerline адаптера в контакт на стената и го свържете към рутера с Ethernet кабел. След това поставете TL-WPA4220 във всеки желан електрически контакт. Заповядайте! Не е нужно конфигуриране. Просто се наслаждавайте на непрекъсната, високоскоростна кабелна и безжична мрежа.

Сдвояване за повече сигурност
Натиснете бутон “Pair” (сдвояване) и на двата адаптера, за да създадете по-сигурна мрежа.

Wi-Fi  автоматична синхронизация за обединена Wi-Fi мрежа
Натискането на бутона Wi-Fi Clone моментално копира името на мрежата и паролата от вашия рутер за лесна настройка. Wi-Fi Move автоматично прилага всички промени в настройките по цялата мрежа. Съществуващите Wi-Fi настройки ще се синхронизират автоматично към новия удължител.

Два Ethernet порта за кабелни връзки
Със своите два Ethernet порта TL-WPA4220 може да обслужва множество бързи и надеждни кабелни връзки едновременно за устройства като смарт телевизори, РС и игрални конзоли. В пакета е включен един Ethernet кабел.

Управление на Powerline комплекта чрез вашия смартфон
С програмното средство tpPLC за РС и приложението tpPLC за мобилни устройства лесно се контролират настройките на безжичната мрежа както и графиците за достъп и работа на Wi-Fi мрежата, и даже  се контролират LED индикаторите на вашите адаптери от всяко iOS или Android устройство. Можете да изтеглите приложението tpPLC за iOS и Android джаджи. Новото интуитивно програмно средство tpPLC за вашия PC ще изтеглите от www.tp-link.com/en.

Съдържание на пакета:

 • Powerline Ethernet адаптер TL-WPA4220
 • Ethernet кабел (RJ45)
 • CD с програми
 • Кратко ръководство за инсталация

Забележка:

 1. Всички Powerline устройствата трябва да бъдат свързани към една и съща фаза на електрическата верига.
 2. TP-LINK Powerline устройствата работят с всяко HomePlug AV или HomePlug AV2, съвместими Powerline устройства от всякакви марки.
 3. Не включвайте Powerline устройствата към удължители, а към контактите в стената.

ПРОИЗВОДИТЕЛ
TP-LINK
Гаранция
36 месеца
ИНТЕРФЕЙС
Pair Button
ЦВЯТ
Бял
Приложение:
за бизнеса
за дома
1

Powerline удължител на обхват TP-Link TL-WPA4220 AV600 300 Mbps

 • Производител: TP-LINK
 • Код на продукта: TP-Link TL-WPA4220 AV600 300 Mbps
 • Наличност: В наличност
 • 80.90лв.Тагове: Powerline удължител на обхват TP-Link TL-WPA4220 AV600 300 Mbps