Powerline TP-Link TL-WPA8630P AV1300

  • AC1350 - 2-лентов Wi-Fi с комбинирани скорости до 1350Mbps
  • HomePlug AV2 - Осигурява скорости за пренос на данни до 1300Mbps
  • 2X2 MIMO - Създава множество едновременни връзки, за да се насладите на по-високи скорости и по-голяма стабилност
  • Wi-Fi Clone Button - Автоматично копира името на мрежата (SSID) и паролата на основния рутер с натискането на един бутон
  • Автоматично синхронизиране - Добавете повече устройства към съществуващата мрежа с натискането на 1 бутон
  • Допълнително захранване - Захранете с електрическа енергия конзоли, ТВ и др. чрез вградения контакт /макс. 16А/

Отлично Wi-fi покритие навсякъде в дома
Разширете вашата Wi-Fi мрежа, като използвате съществуващите на вашия дом. Включете TL-WPA8630P, за да предавате интернет връзка до всяка зона в дома и споделяйте тази връзка с всички кабелни/безжични устройства.

Двулентови скорости до 1350 Mbps
Насладете се на безжични скорости до 1350Mbps, разпределени: 867Mbps в 5GHz обхвата и 450Mbps в 2.4GHz. TL-WPA8630P позволява без усилие да разширите вашата Wi-Fi мрежа, като използвате електрическото окабеляване в дома.

Отлична Powerline скорост до 1300Mbps
Усъвършенстваният HomePlug AV2 стандарт позволява на разширителя да поддържа 2x2 MIMO технология, предоставяйки на потребителите ултра бързи скорости за пренос на данни до 1300Mbps. Това е идеално за поддръжка на Ultra HD стрийминг видео, онлайн игри, прехвърляне на големи файлове и други дейности с чувствителност към закъсненията.

Wi-Fi автоматична синхронизация за мрежа с общо име
Wi-Fi Auto-Sync създава просто, интуитивно Powerline изживяване. Натискането на бутона за Wi-Fi Clone незабавно копира данните на основния рутер и разширява неговия обхват, за едно общо име на мрежата.

Plug, Pair and Play!
1. Включете TL-PA8010P в стената и го свържете към рутера с Ethernet кабел. След това включете TL-WPA8630P във всеки желаен контакт.

2. Натиснете бутоните „Сдвояване“ на двата адаптера, за да създадете защитена мрежа. Готово! Просто се насладете на безпроблемната, високоскоростна кабелна и безжична мрежа.

Допълнителен захранващ контакт
Просто включете устройството си във вградения котакт /макс. 16А/ и се наслаждавайте. Нещо повече, вграденият филтър помага да се елиминира шумът от електрически сигнал, който в противен случай може да повлияе на производителността.

Повече Gigabit Ethernet портове, повече устройства
Снабден с 3х Gigabit Ethernet порта, TL-WPA8630P ви позволява да осигурите кабелни интернет връзки за високопроизводителни устройства, включително компютри, гейминг конзоли, смарт телевизори и медийни приемници. За да започнете да се наслаждавате на високоскоростен достъп на всички свои любими устройства, просто ги включете в TL-WPA8630P с помощта на стандартни мрежови кабели. Сега можете лесно да добавяте устройства към вашата мрежа и да получите повече от вашата интернет връзка.

tpPLC App - интуитивно приложение за настройване

ПРОИЗВОДИТЕЛ
TP-LINK
Гаранция
36 месеца
ИНТЕРФЕЙС
Pair Button
ЦВЯТ
Бял
Приложение:
за бизнеса
за дома
1

Powerline TP-Link TL-WPA8630P AV1300

  • Производител: TP-LINK
  • Код на продукта: Powerline TP-Link TL-WPA8630P AV1300
  • Наличност: В наличност
  • 253.92лв.Свързани продукти

Тагове: Powerline TP-Link TL-WPA8630P AV1300